Як максимально зберегти вітаміни у фруктах і овочах? Ще в давні часи наші предки винайшли дієвий спосіб - вони просто стали залишати фрукти, овочі та зелень на вітрі і сонці, пізніше - біля багаття, а ще пізніше - в спеціальних сушильних установках. Все це дозволяло зберегти у фруктах і овочах максимальну кількість вітамінів і корисних елементів.
Висушені овочі, фрукти, зелень, ягоди зберігають всі вітаміни і мінерали, а також максимально довго зберігаються (до трьох років), що робить ці сушильні апарати незамінними помічниками будь-якої господині.
Всі продукти, висушені в сушарках, зберігають свої корисні властивості. Такі сушарки ідеально підходить для сушки лікарських трав, оскільки дозволяють зберегти в них всі ефірні масла. Крім того, в них зручно і легко робити пастилу, цукати та інші смачні речі.
Сам процес засушування продуктів схожий на природний, так як забезпечується необхідна температура і постійний потік повітря. ECG SO 375 має отвір посередині, призначений для виходу повітря. І хоча кругла форма поступається за обсягами прямокутній, ECG SO 375 дозволяє додавати додаткові лотки, що робить її більш економічною.
● швидко і ефективно сушить гриби, фрукти, овочі, квіти і зелень тощо
● 5 прозорих решіток діаметром 32 см
● плавне регулювання температури в діапазоні від 35 °C до 70 °C
● відстань між решітками під час сушіння - 3 см.
Основні | |
---|---|
Виробник | ECG |
Країна виробник | Чехія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Діаметр секцій | 32 мм |
Кількість секцій | 5 |
Споживана потужність | 250 Вт |
Стан | Новий |
Тип управління | Механічне |
Додаткові функції і характеристики | |
Вбудований вентилятор | Так |
Таймер | Ні |
Терморегулятор | Так |
Термостат | Так |
- Ціна: 2 439 ₴