Кошик
185 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+38 095 698 75 62
+38 098 457 61 58
УкраїнаКиївКиевская обл.
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
INTER STOCK - МЕГА ВИБіР, МАКСИМУМ ЕМОЦіЙ.

Локшина в домашніх умовах – швидко, просто і з задоволенням!

Локшина в домашніх умовах – швидко, просто і з задоволенням!

Про що корисно знати, купуючи лапшерезку.

Тестораскатчики - лапшерезоки бувають у цілісному корпусі або зі знімною ріжучої частиною. Головна перевага лапшерезок зі знімною ріжучою частиною полягає в можливості використання різних додаткових насадок (для локшини різної ширини, для спагетті, для равіолі).

 

 

Вибираючи лапшерезку, потрібно орієнтуватися, насамперед, на те, чи потрібні будуть додаткові насадки.

Процес приготування локшини

Процес приготування локшини з допомогою лапшерізки простий і зрозумілий, Замішуємо тісто, рецептів якого в інтернеті не мало.Наприклад:

Локшина домашня

Інгредієнти для тіста:
350 г борошна (2 склянки)
2 великих яйця (можна замінити 4 жовтками)
1 столова ложка рослинної олії
 
  1. Насипаємо борошно гіркою на стіл, у середині робимо заглиблення у вигляді колодязя.
  2. У борошно додаємо яйця, акуратно перемішуємо.
  3. Додаємо масло, щоб тісто тонше раскатывалось.
  4. Ретельно вимішуємо тісто руками, щоб воно було однорідним, не тягнулося при розрізуванні ножем і не було грудок. Якщо тісто дуже сухе або розсипається, потрібно додати трохи теплої води. Якщо тісто дуже м'яке необхідно додати борошна. Добре замішане тісто має бути гладким, еластичним і не прилипати до рук.
  5. Скачати з тіста кулю.
  6. Куля з тіста щільно загорнути в плівку, накрити рушником і дати йому постояти 30 хв.
  7. Розкачати тісто з допомогою тісторозкатки і пропустити через ріжучі вали лапшерізки.
  8. Готову локшину розкласти на столі і висушити.
Скажу тільки, що якщо в господарстві є тістоміс або хлебопечька,то процес замісу тіста можна довірити цим помічникам.Розкачуємо тісто ,за допомогою тісторозкатки, до потрібної товщини,і пропускаємо розкатане тісто через ріжучі вали лапшерізки.

Окремо потрібно сказати про насадці для равіолі.

Як видно на фото з допомогою даного аксесуара виходять чудові напівфабрикати,при цьому начинкою може служити все чого душа забажає(м'ясний фарш,овочі,сир,гриби,фрукти,ягоди...).Процес формування равіолі не займає багато часу, тому, якщо потрібно, то приділивши пару годин вільного часу,їх можна зробити що називається "про запас" відправивши при цьому ласощі в морозилку.До речі, в процесі виробництва равіолі,по краях аркушів залишаються смужки тіста які можна залишити в якості макаронів або розкачати їх заново.

 

Приємного апетиту.

Інші статті
  • Дезінфікуючий засіб Дезофаст
    На сьогоднішній день в Україні існує широкий асортимент товарів для дезінфекції. Серед всього розмаїття вигідно відрізняється вітчизняний виробник ТОВ "Делана" зі своїми високоякісними продуктами.
  • Дезінфекція premium класу
    На сьогоднішній день, засобів для дезінфекції та супутніх їм товарів на ринку величезна кількість. Ми готові презентувати засіб високого рівня і бездоганної якості стерилізації!